Sommermat i solnedgangen!

God morgen og god torsdag alle sammen! Dagen er godt i gang, ansiktet er renset, neglene er stelt, dagens smoothie er inntatt og klærne er på. Nå skal jeg snart avgårde til byen en tur med Linn, men før det tenkte jeg å vise dere et lite knippe med bilder fra min St.Hans feiring.

Jeg, Emilie, Per og Mathias tok oss en tur ut i skjærgården, og koste oss med reker i solnedgangen. Ahh, snakker vi idyll eller?! Emilie var så tøff og bada hele to ganger, noe jeg holdt meg langt unna. Er jo ikke mer enn 15 grader i vannet! Må nok vente en stund til jeg begir meg uti sjøen altså! Men det jeg nesten må si var høydepunktet med kvelden var at Mathias fant ut at han likte reker. SEIER!! Da blir det masse kos med reker denne sommeren, det er garantert!

P6230015

P6230038

P6230039

P6230017

P6230047
P6230082

P6230072

P6230083

En koselig kveld var det. Og det blir nok ikke lenge til neste gang heller. Forresten så kommer jeg seinere i dag til å trekke vinnerne av gavekortene fra Kappahl på 1000,- og 500,-! Så bare å følge med om du får melding av meg på Instagram. 

Nei, nå må jeg spise litt og så komme meg avgårde til byen! Håper dere får en strålende dag i dag, dagen min er hvertfall stappet. Hva gjorde du på St.Hansaften? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *