Brazzeria

Da jeg var i Oslo en stund tilbake, spiste jeg, Kristina og Christina på en super restaurant. Den het Brazzeria og hadde utrolig god mat. Eller, både jeg og Kristina var hvertfall superfornøyd med pizza’en vi tok og jeg tror også Christina var fornøyd med foccaccian. Denne ligger ved Oslo S vendt ut mot operaen. De har stor plass med uteservering, men jeg har også sett innsiden og det er helt klart ikke mangel på plass der heller. Koselig er det der og! Spørs om ikke jeg må ta med familien min hit en gang. For det blir forhåpentligvis en tur til Oslo med dem snart og!

P6040063

Jeg og Kristina spiste en pizza med hvit saus, Chevre, serranoskinke, ruccola, cherrietomater og honning. Og fy søren for en kombinasjon!! Jeg var veldig skeptisk da jeg bestillte den, men jeg ville så absolutt ha pizza med hvit saus, så da ble det den. Men vet dere hva? Jeg angrer ikke i det hele tatt, hadde lett bestillt den enda en gang!

P6040066

P6040067

Haha, sånn er det med bloggere på tur! Dere skulle sett hvordan det så ut når vi var 10 bloggere på tur dere.. Tenk da, alle 10 tar frem kameraet samtidig og skal ta bilde av maten sin. Det er virkelig et merkelig syn, det kan jeg love dere!

Men hvertfall, så kan jeg nesten skrive under på at jeg har fått en ny favoritt restaurant i Oslo. Tidligere har jeg jo bare gått på Egon, Fridays eller Hard Rock med familien, men nå skal det bli andre boller! Nå blir det Brazzeria!!

Hva er din favoritt restaurant i Oslo eller ditt nærområde? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *