Daily essentials

God morgen! Har dere hatt en fin start på helgen? Det har nemlig jeg. I går koste jeg meg nok en gang utpå med Mathias, Per og Emilie i solskinnet. Er virkelig deilig og endelig ha sommeren tilstedet altså! I dag er jeg på jobb, og tenkte at dere fortjente et innlegg selv om jeg ikke er hjemme. Dermed tenkte jeg å vise dere det jeg har i veska mi uansett hva, so lets get started!

♥ Om sommeren har jeg uansett hva alltid et par (eller to) solbriller i veska. Man vet jo aldri om sola skal komme frem selv om det eventuelt er regn den dagen. Men nå bor jeg jo på kysten og skal ikke klage på at vi har mye regn!

P6260003

♥ Lommebok og clutchen fra Marlene Birger er alltid med. Jeg har nemlig små duppeditter i den, f.eks diverse leppestifter, neglfil, smertestillende osv. Den er utrolig grei å ha med seg, men noen ganger bruker jeg kun den som en «veske» og. For man får virkelig mye plass i den i forhold til hva det ser ut som. Love it!

♥ Jeg har også alltid med meg en kladde/skrivebok. Det er fordi om jeg kommer på noe jeg må gjøre eller et godt forslag til et innlegg, så har jeg en plass å skrive ned ideen min. Jeg har så lett for å glemme det om jeg ikke skriver det ned. Og jeg liker gjerne å skrive i detalj om jeg likte hvordan det så ut i hodet mitt. Plutselig når man setter seg ned er det vanskelig å huske akkurat hvordan man tenkte det i første omgang.

P6260004

Dette er egentlig det jeg har med meg over alt uansett hva. Men nå som det er sommer liker jeg også å ha med meg solkrem. Jeg har lett for å bli rød om jeg er ute en hel dag, og hvis jeg egentlig ikke har planlagt å være ute hele dagen har jeg heller ikke tenkt på å smøre meg. Dermed er det greit å alltid ha solkremen i veska nå i sommermånedene.

Har du noen tips til meg om hva som også er greit å alltid ha med i veska? Pleier du å ha med noe av det samme? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *