Tour pour la mode!

God dag alle, det er søndag og snart er enda en uke over. Dagene går så fort nå at høsten er her før vi vet ordet av det. Men DET skal vi ikke tenke på enda, nå må vi bare nyte hver dag som den er. Jeg skal hvertfall storkose meg uken som kommer, for det er min siste uke fri før jeg jobber fullt resten av sommeren, med et unntak på en uke da jeg skal til Madeira med familien.

I dag valgte jeg å sove lenge, det lar jeg meg selv kun gjøre på søndager, og det er alltid like deilig. Jeg har heller ikke de største planene i dag. Men det er vell det søndager er til for, er det ikke? Bare ta det med ro og ta dagen som det kommer.

P6280002

P6280004

Bukse – Bikbok    Overdel – Kappahl (sponset)    Sko – DinSko    Klokke – MBMJ

P6280009

P6280012

Nå skal jeg snart runde av, for Mathias er ferdig med og rydde og vi skal endelig sette oss ned og starte på sesong 5 av Games of thrones. Hehe, guilty! Men jeg må innrømme at enkelte scener må jeg se bort, det blir litt voldsomt. Det blir nok kos med te og serietitting før det er rekemiddag seinere. Mmmm, ikke mye sier sommer mer enn rekemiddag altså!

Håper dere får en super fin dag i dag og nyter en rolig søndag! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *