Mine sandaletter…

God tirsdag morgen alle sammen! Jeg er allerede godt i gang og har fått unnagjort dagens treningsøkt. Det ble litt generell styrke i dag. Deilig start på dagen det altså! Men nå tenkte jeg å vise dere mitt lille utvalg av sandaletter. Det har nemlig vært spørsmål om hvor mange par det egentlig er jeg har. Jeg skulle gjerne hatt veldig mange, men må nok si meg fornøyd med tre stykker foreløpig.

Et par i hvitt, et i svart og et i blått. Jeg ønsker meg også et par i rød, men har ikke funnet noen fine enda desverre. Håper jeg finner noen i løpet av sommeren, men er nok litt vanskelig når det ikke er fullt så inn med rødt i år.

P6300011

Jeg har jo en del andre høye heler, men dette er nok det utvalget jeg har av sandaletter. Jeg digger å gå med dem og bruker de hele tiden, nesten litt for mye. Neida, joda. Nei, nå får jeg komme meg i dusjen, for her skinner sola og jeg gleder meg til å virkelig ta fatt på dagen. Er nemlig ikke lenge til jeg skal møte mathias til lunsj!

Ha en strålende fin dag alle sammen! Flere som har en obsession av sandaletter?

Del

2 Kommentarer

 1. 30. juni 2015 / 22:11

  Eg har dei svarte, og eg bruker dei heile tida – dei er så gode å gå i og dei passer til alt!
  Fin samling du har, eg har så lyst på i rødt også, det er så hot!! 😉

  • Helene Lekven
   Forfatter
   30. juni 2015 / 23:00

   Ja, de er såå gode! De blå er jo akkurat likedan! 😀

   Tusen takk, og ja ikke sant. Rødt er såå kult! <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *