Monthly favorites!

Herlighet, tenk at enda en måned allerede er over. Det er 1. Juli folkens!! Jeg syntes det går så fort, jeg mener hadde jeg ikke bursdag for noen dager siden? Hehe, neida, det er snart en måned siden allerede. Jaja, selv om jeg har hatt en real pause denne måneden, så betyr ikke det at jeg ikke har skaffet meg noen favoritter alikavell. Og hva er vell bedre å starte den nye måneden med noen favoritter fra den forrige?

NAOBAY natural & organic, moisturizing peeling. Denne har jeg brukt 2-3 ganger i uken og jeg merker en enorm forandring i huden min. Jeg merket det allerede etter første «kur», men huden min blir rett og slett bare bedre og bedre. Ikke minst så er jo utseendet på denne peelingen utrolig søtt. Jeg digger at selve korken er av tre, og at tuben er enkel og hvit. Det gir en god følelse av at den virkelig er organisk! Denne er helt klart noe jeg kommer til å kjøpe mer av så fort jeg er tom.

DSC_3884

Olympus Pen Lite E-PL7. Mitt elskede kamera. Jeg har virkelig fått testet det ut mye denne måneden o helt andre situasjoner enn det jeg har fått tidligere, og jeg må si at jeg bare liker det mer og mer. Jeg har faktisk ikke brukt speilreflekskameraet mitt siden jeg fikk dette. Okei, jeg måtte jo bruke det i dag for å ta disse bildene, men det var aller første gang etter Olympus Pen ble min! Jeg tror ikke speilrefleksen kommer til å bli brukt mye fremover heller, kanskje litt på outfitbilder innimellom, frem til jeg får kjøpt meg 25 mm til det nye kamera!

P6300002

DIPP Clutch Latte By Marlene Birger. Denne har vært med meg over alt siden jeg fikk den til bursdagen min av Kristina. Jeg har hatt alt i den, mobilen, lommeboka, smertestillende, håndkrem, you name it. Og har jeg hatt med meg en veske, har jeg som regel bare slengt denne clutchen oppi for da vet jeg at jeg har med meg det jeg trenger. Det er nemlig helt utrolig hvor mye man får plass til oppi den, uten at den ser full ut. Om du kunne tenke deg denne du og, så er den HER hos Miinto.

Leppestift fra Dior. Denne kjøpte jeg faktisk for 4 år siden, men er først nå den virkelig er blitt en favoritt. Den er litt ferskenfarget og gir en fin sommeglød til leppene. Jeg syntes nemlig at en rosa/fersken farge er utrolig fint i sommermånedene, slik at det ser naturlig ut. Også finner jeg heller frem de mørke utover høsten og vinteren. Hvis det er noen som vet om denne fargen selges fortsatt, så skrik ut. Jeg trenger snart en ny!

DSC_3883

LCN NailCare – Speed dry. Denne har jeg brukt mye etter at jeg tok av neglforlegelsen. Jeg har blitt mye flinkere til å stelle neglene mine og bruker mye topcoat for å holde neglene og fargen på dem ved like. Og da elsker jeg dette fra LCN, den tørker nemlig så fort at jeg kan nærmest gjøre hva som helst med en gang jeg er ferdig med å lakke dem. Jeg venter bare et par minutter og så er jeg good to go. Jeg har nemlig ikke tålmodighet til å sitte å vente på at det tørker, dermed er denne gull verdt!

Yes, det var da mine favoritter fra Juni. Det var jo egentlig en del nye favoritter, men er jo alltids greit det og. Da blir jo dere tipset om flere ting også, ikke bare det samme gamle!

Har du prøvd noen av produktene? Hva syntes du om mine favoritter fra måneden? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *