Got my summer hat on!

Været blir bare bedre og bedre, og antrekkene blir lettere og lettere. Ah, som jeg digger sommeren! Dagen i dag er minst like fin som i går, og jeg gleder meg til å ta fatt på denne. I dag skal jeg og Mathias nemlig ut å padle for første gang i år, og jeg tror det kommer til å bli så gøy! Kameraet blir med, så bilder får dere enten seinere eller i morgen. Men nå tenkte jeg heller å vise dere gårsdagens antrekk!

P7010034

PicMonkey Collage

StråHatt – Primark    T-skjorte – Gina Tricot    Shorts – Kappahl (sponset)
Veske – mammas skap    Sko – H&M

P7010039

PicMonkey Collage3

Denne uken har egentlig ikke vært annet enn strålende! Jeg har kost meg masse ute med min kjære, og virkelig nyti fridagene mine før jeg begynner å jobbe fullt i neste uke. Jeg skal jobbe i morgen og, men det er en tidligvakt, så det gjør meg ikke noe. Uken har absolutt vært fin, og jeg tror ikke helgen blir noe værre! Fy søren for en sommer dette blir dere!

Nei nå får jeg se og lage meg litt frokost og komme i gang med dagen. Jeg har litt å gjøre før jeg skal møte Mathias, så det er bare å stå på. Jeg håper dere også har fint vær og at dere nyter dagene like mye som det jeg gjør!

Hva syntes dere om gårsdagens outfit? Enkelt og greit? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *