The perfect date!

P7020023

P7020027

P7020015

P7020024

P7020014

P7020026


Fy søren for en fantastisk flott dag jeg og Mathias hadde i går. Vi hadde ikke padlet sammen på hele to år, og fant ut at det var på god tid med en ny runde. Sommeren i fjor forsvant rett og slett til annet, men det skulle vi ikke la skje i år. Dermed ordnet vi oss en skikkelig date-dag i går! Vi padlet ut på en øy, hvor vi koste oss i sola med litt mat, potetgull og brus. Også fikk Mathias badet, selvfølgelig. Haha, jeg fikk nok av alt vannet som kom oppi kajaken jeg da..

Men så kom kvelden, og etter å ha padlet i motstrøm og høye bølger var armene mine helt gåene! Jeg satt rett og slett og grein for jeg hadde så vondt. Det var på ingen måte støl-vondt, men vondt-vont. Så jeg kunne ikke bruke armene i går i det hele tatt. Da fikk jeg så vondt at jeg ville grine. Men det var verdt det, de smertene var verdt det, for den dagen var perfekt sammen med min kjære! <3

Pleier du og kjæresten å ha slike date-dager innimellom? Har du noen gang padlet? Annbefales! (men ikke ta i for hardt første gang..)

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *