I solveggen på brygga

P7030007

P7030009

P7030010

P7030008

P7030011

For en kveld jeg og Kristina hadde i går! Ja, jeg har kanskje glemt å nevne det? I går fikk jeg besøk av den beste bloggkollegaen og venninna! Vi koste oss ute på en restaurant på brygge i går kveld. Vi skulle jo på Kurt Nilsen konsert seinere, så hvorfor ikke gjøre det til en helaften ute? Vi koste oss med sol, vin og deilig mat i en timestid. Skravla gikk fortere, jo mer vin vi fikk innabors, men det er jo bare morsomt. Vi fikk helt klart tatt igjen det tapte fra de ukene siden sist vi så hverandre. Seint ble det og, så dagen i dag har vært litt treig hittil!

Planen for dagen er å ta en liten cafétur, ta bilder og ta en tur til Sandefjord. Morsomt å vise Kristina litt mer av området når hun først er her! Men som vi sa i går, tror ikke det blir siste gangen hun kommer hit i sommer! Hun har ikke kommet på den beste helgen sånn vær-messig, men gøy skal vi klare å ha det selv om.

Oppdatering fra konserten kommer i et annet innlegg, så er bare å følge med!

Del

2 Kommentarer

 1. 5. juli 2015 / 15:41

  Å, det såg kjempe koselig ut!! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. juli 2015 / 15:49

   Det var det og! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *