Pink lips kind of day!

P7040001

P7040013

P7040004

P7040014

P7040002

P7040007

Mage topp – H&M    Bukse – BikBok    Cardigan – H&M
Solbriller – RayBan    Clutch – Marlene Birger

P7040012

P7040011

P7040010

I går, på vei til Sandefjord, bestemte jeg meg for at jeg skulle vise Kristina hvor det var jeg hadde gått påbygg. Grunnen til det er nemlig det at det er så fint område rundt skolen, og jeg visste at det var flere fine bildemuligheter. Kristina peilet seg inn på en plass med masse blomster med en gang, hele området var dekket av forskjellige farger og det var så fint! Du kan se innlegget hennes HER.


I dag har vi vært så og si rundt om i hele Tønsberg og tatt bilder. Så nå har jeg samlet opp masse bloggstoff til dere. Er jo greit det nå når jeg starter å jobbe fullt nå de neste ukene. Så nå kommer dere til å se litt mer antrekk og nye plagg her på bloggen. Regner med at dere kan leve med det! Ellers har vi bare tatt det rolig. Kristina er nå tilbake i Oslo, og jeg ligger rett ut på sofaen, hvor jeg sikkert blir resten av kvelden. Håper dere har hatt en veldig fin helg og at dere har kost dere i varmen og det fine været!

Hva syntes du om antrekket mitt? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *