What I eat before exercise!

Jeg har lenge prøvd litt forskjellig mat før jeg skal på trening. Men det er sjeldent jeg får den energien og det overskuddet jeg trenger. Men nå har jeg funnet maten som gir meg akkurat det jeg ønsker og ikke minst er det jo bra for meg og mettende. Og det er jo viktig før man skal ut og trene. Jeg lager meg nemlig havregrøt, og når den er ferdig tilsetter jeg frosne blåbær. Dette gjør at blåbærene tiner i grøten og gir en god og frisk smak. Det var mamma som begynte med dette en dag og jeg har vært frelst siden den gang.

P7010015

P7010011

For en porsjon grøt bruker jeg 1 dl havregryn og 2,5 dl melk. Det koker jeg opp til den er litt fast. Jeg er ikke glad i grøten når den blir for fast, så jeg tar den gjerne av plata litt tidligere. Og når jeg da har helt den over i skålen, tar jeg å tilsetter litt blåbær og rører rundt. Du får da en lilla grøt, som egentlig ikke ser så appetittelig ut, men FY så godt det er! Det er absolutt verdt å anbefale om du er lei vanlig grøt eller ikke er så glad i den ordinære smaken.

P7010013

P7010010

Jeg spiser også gjerne noe frisk frukt som dessert. Da blir jeg ordentlig mett, men på en god måte. Og her om dagen var det da vannmelon som ble min frokost-dessert. Haha, ikke at jeg klarte å spise opp alle de 6 skivene etter den porsjonen med grøten. Men klarte å kverke hvertfall 3 stk!

Om dere ønsker flere slike tips, angående trening, mat før/etter trening osv. Så er det bare å si i fra. Dette er noe som interesserer meg og er en del av hverdagen min. Jeg får stadig høre det, ettersom jeg har en toppidrettsutøver som kjæreste. Så er det noe dere vil jeg skal blogge mer om så er det bare å si i fra! 😀

Hva pleier du å spise før trening? Hvordan funker det for deg? 

Del

2 Kommentarer

 1. 5. juli 2015 / 20:57

  Det hørtes utrolig godt ut:) Jeg er veldig glad i havregryn, og spiser det med melk og blåbær. Skal definitvt teste ut å varme det opp og så ha blåbær i!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. juli 2015 / 21:21

   Det er det virkelig og! 😀 Si i fra om du prøver og hva du syntes om det da ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *