A new week has started!

God morgen og god mandag alle sammen!

En ny uke er i gang, den første treningsøkten er overstått og jeg sitter nå og spiser litt før jeg skal avgårde på jobb. Jeg har kost meg så mye de siste to ukene som har vært. Det har vært skikkelig deilig å ha ferie og bare kose seg og nyte hver dag med gode venner. Jeg har helt klart vært mer ute med venner enn hjemme, og det er så gøy! Men nå er det jobb det kommer til å gå mest i.

P7060002

P7060005

Jeg satser på å få være litt med venner denne uken også, men så reiser jeg og Mathias opp en tur på hytta til Lørdag. Jeg gleder meg skikkelig til det! Det er nemlig den eneste muligheten jeg har i sommer til å dra opp på hytta, så da er det bare å ta sjansen når den byr seg. Vi skal reise opp etter jeg har jobbet på lørdag og blir der til mandag. Og jepp, blogging blir det vettu! Masse fine bilder fra fjellet, det blir bra det. Nei, nå burde jeg vell egentlig begynne å stelle meg, kun en time igjen til jobb.

Ha en strålende mandag og en enda bedre start på uken! Blogges seinere. 

Del

2 Kommentarer

 1. 6. juli 2015 / 10:47

  Fina rosor 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   6. juli 2015 / 19:07

   Tusen takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *