Vannmelon og bringebær slush!

Hva er vell bedre enn en sunn, god og kald drikke på en varm sommerdag? Ikke så veldig mye! Her en dag, da det var som varmest, valgte jeg og Mathias å prøve en oppskrift Christine hadde lagt ut på bloggen sin. Nemlig en vannmelon og bringebær slush! Og jeg kan ikke si at angeren var stor, for det var godt å kjøle seg litt ned i varmen. Det eneste jeg angret litt på var at jeg halverte mengden med bringebær, fordi jeg ikke er så glad i det. Men når jeg da gjorde det, ga det litt vell lite smak. Så om dere vil prøve dette, vil jeg absolutt anbefale dere og følge oppskriften lenger ned!

P7010019

P7010016

Oppskrift på vannmelon og bringebær slush: 

¼ lime
En halv vannmelon
100 gram bringebær
Isbiter

P7010020

Fremgangsmåte:

Ha lime og vannmelon i en blender, og miks det til en glatt og fin blanding.
Tilsett bringebær og Isbiter, før du mikser litt til.
Til slutt, NYT det i varmen!

P7010017

Om man vil tror jeg denne også kan være en fin sommerdrink. Tilsette litt alkohol til denne og du er nesten garantert å bli populær den kvelden. Det tror jeg virkelig hadde blitt godt. Tenk dere det da, sitte en sein sommerkveld med gode venner, grille og nyte en forfriskende sommerdrink! NAM! Spør om ikke jeg må få ordnet noe sånt snart ja. Tenker stadig på å arrangere slike kvelder, men tiden forsvinner litt fra meg!

Fristet det å prøve denne slushen? Har du noen type oppskrifter dere ønsker jeg skal dele? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *