Marble, I love it!

Bloggingen har vært litt av og på denne uken. Men når jeg har jobbet 40 timer denne uken, og ikke er vandt til det, så blir jeg slått ut. Men nå er det fredag og i morgen har jeg kun 4 små timer på jobb før jeg reiser på hytta sammen med Mathias! Nå derimot tenkte jeg å vise dere det nye dekselet mitt til macen. Jeg har nemlig lenge vurdert å skaffe slik marmor ark-greie, for å ta utenpå macen, men har vært redd jeg skulle angre. Dermed så jeg litt rundt på Ebay før jeg fant dette dekselet. 

Det er så deilig å ta på, og man merker at det er i super god kvalitet. Selgeren selger også andre typer deksel til mac, så du finner sikker noe annet du liker der du og. Jeg har jo lagt min elsk på marmor, så det var en selvfølge at skulle bli med meg hjem.

Ah, nå skal jeg slappe av litt, med litt vindus-shopping på nett. Hehe, klarer ikke å la være heller vet dere!! Jeg håper dere får en super start på helgen, så lover jeg det skal bli mer og ordentlig blogging i løpet av den og ut i neste uke! Har planlagt flere innlegg til dere.

Kos dere masse i kveld! Hva syntes dere om det nye dekselet mitt? 

Del

4 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. juli 2015 / 20:47

   Burde du! Du beskytter macen og samtidig ser den super ut! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. juli 2015 / 21:56

   Tusen takk! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *