A hint of color!

P7050038

P7050034

Genser – Primark    Blondetopp – Nelly.com    Bukse – GinaTricot/hjemmelaget
Sko – H&M    Veske – Michael Kors

P7050039

P7050030

P7050032


God morgen alle sammen! Det er lørdag, og jeg er sikker på at flere av dere har noen fine planer for dagen. Her er ikke været helt på vår side om dagen. Eller, jo litt innimellom. De siste dagene har vi nemlig hatt sol, og storm på samme dag. Ser ikke ut som vær-gudene klarer å bestemme seg. Så når sola er fremme, men det fortsatt er litt sur vind, er det greit å ha på seg litt lette, men ikke alt for varme bukser. Nemlig de jeg har på meg på bildene over.

Disse bildene tok Kristina av meg forrige uke, da jeg visste at dette var et antrekk jeg kom til å bruke denne uken. Buksene har jo egentlig vært en jumpsuit, men jeg har klipt dem opp og gjort den om til en bukse, noe jeg digger. Ingenting er bedre enn hjemmelaget, uansett hva det er eller? hahah!

Nei nå må jeg gjøre noen ørend før jobb! Hva syntes dere om dette outfitet?

Del

4 Kommentarer

 1. 11. juli 2015 / 09:43

  Været er helt sykt for tia… igår hadde jeg på meg vinterjakken igjen. Vinterjakken liksom…. i juli… ☺

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. juli 2015 / 09:45

   Herlighet! Nei så ille er det ikke her! Varmen hadde helt klart vært her, og hadde det ikke vært for vinden hadde det nesten vært for varmt. Men det er sååå skiftende! ? i det ene øyblikket er det varmt med litt kjølig vind og i det neste er det storm!

 2. 12. juli 2015 / 00:11

  BUKSENE <3 LOVE IT! Men hjemmelaget? Har du sydd dem selv?!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. juli 2015 / 09:12

   Det var en jumpsuit, også klippet jeg og sydde sånn at kun buksene var igjen! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *