We are on our way!

P7100012

P7100003

Da var vi avgårde på vei til hytta, og jeg kunne ikke gledet meg mer. Vi skal ha en skikkelig kjæreste helg, noe vi begge ønsker, ettersom Mathias snart flytter oppover mot Trondheim. Det blir deilig matlaging, turer på fjellet, masse bildetakning og ikke minst avslappning! Denne helgen har jeg sett frem til siden vi bestemte oss for å dra. Jeg håper også at været er på vår siden nå, for hadde ikke gjort noe om jeg fikk litt sol på kroppen. Satser på det beste og pakker både solkrem og aftersun!

Håper dere får en fin Lørdagskveld, gjør det beste ut av den! 

Del

6 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. juli 2015 / 19:28

   Tusen takk søte deg ?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. juli 2015 / 20:18

   Tusen takk, det skal vi! ?

  • Helene Lekven
   Forfatter
   12. juli 2015 / 09:12

   Tusen takk, det skal vi! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *