Fjolls til fjells!

God dag alle sammen!

Nå har vi nettopp vært på en liten fjelltur i området, og kost oss med litt frukt på en av toppene. Været var nemlig ikke helt på topp i dag, så valgte å utsette den store fjellturen til i morgen når det er meldt mye bedre vær. Uansett så var det en fin tur hvor vi fikk brukt kroppene litt. Mens resten av dagen blir nok rolig her på hytta, hvertfall for min del. Men dere kan jo uansett få se noen bilder fra turen vår i dag.

P7120020

P7120023

P7120028

Ja, vi har med GoPro, så når jeg kommer hjem er det bare å sette igang med redigeringen. Elsker å lage filmer fra turene våre sammen! Er så gøy å se tilbake på. (Vi var litt oppfinnsomme med skistaven!)

P7120032

P7120026

P7120022

P7120035

Gentleman som tok den feminine sekken min og greier!

I kveld blir det baking av pizza, kortspill, cider og potetgull, bare kos. Er man på hytta så er man på hytta! Vi skal prøve oss på pizza med hvit saus, så om dette går veien jeg håper det gjør, får dere snart en ny oppskrift her på bloggen.

Nei, nå får jeg logge av her, Mathias sitter å venter med kortstokken klar. Dere hører mer fra meg seinere! 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *