A romantic dinner!

P7120003

P7120001

Gjett om vi storkoste oss i går! Er det noe jeg syntes er koselig at jeg og Mathias gjør sammen, så er det å lage mat. Og i går hadde vi bestemt oss for å lage pizza. Vi lagde deigen, delte den i fire, og lagde rett og slett 4 porsjons-pizzaer. Hvor greit er ikke det?! Vi fikk da begge ha på det vi ville og vi fikk laget mat sammen. Koselig!  Resten av kvelden ble brukt til avslappning, filmtitting og annen kos. Vi tok lørdagskosen vår i går istedet vi, like greit det!

Nå er frokost inntatt, og vi er etterhvert klare for dagens topptur. Jeg vet ikke om jeg skal grue meg eller glede meg. Det er nemlig 500 høydemeter, men kun en 3 km lang tur. For å si det sånn, leggene og rumpa skal få trent seg i dag! Men utsikten skal vist være kjempe fin, så satser på at det er verdt det. GoPro og kameraet mitt blir med på turen, så på en måte skal dere også få bli med på tur!

Ha en fin start på uken, håper dere gjør det beste ut av den. 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *