Welcome to Norway

Likte dette skiltet altså, lo godt når jeg så det!

P7130002

P7130004

P7130007

Det ble ikke den fjellturen vi hadde sett for oss, men gjett om vi klarte å finne et annet sted hvor det var enda brattere. Haha, noen ganger føltes det ut som om vi måtte klarte litt. Og når vi var på vei ned igjen lurte vi i det hele tatt på hvordan vi hadde kommet oss opp! Det gikk greit nok med kneet mitt oppover, men begynte å kjenne det litt etterhvert. Det verste var vell egentlig da vi skulle gå nedover, DET var smertefullt for knærne det!!

Til tross for at vi måtte snu nesten med en gang vi hadde kommet på toppen, på grunn av været, var det en super tur. Rumpa, leggene og låra har virkelig fått jobba, og det er så deilig (hvertfall nå i etterkant). Og vi har bestemt oss for at vi skal gå samme turen igjen til neste år. Denne hytteturen er nemlig den eneste vi har tid til i sommer, sånn går det når begge er så mye opptatt, og skolestart snart er igang. Nei, nå må jeg snart starte på dagens middag før vi må pakke sammen og snu nesen hjemover.

Ha en fin dag/kveld! Så snakkes vi igjen i Tønsberg!

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *