Mine beste pakke tips!

Gooood morgen alle sammen!

Da var jeg hjemme igjen og snart klar for en ny, men kort dag på jobb. Men før det tenkte jeg å komme innom en tur for å oppdatere dere. Da med mine tips til å pakke smart når man skal på reise. Som dere vet er det ikke lenge til jeg reiser til Madeira, og det er greit å friske dette opp i minnet før jeg begynner å pakke. So let’s get started, shall we!

1. Når du skal pakke med deg klær. Sett sammen outfits, prøv dem på, og ta bilder av deg selv med antrekket på. Dermed har du et lite galleri med anntrekk mens du er ute og reiser. Dette gjør at du da husker hvilke plagg du skulle bruke sammen, og du slipper å ta med deg for mye klær, som du ikke kommer til å bruke. Jeg har en tendens til å ta med for lite, ettersom jeg håper på å få shoppet litt. Men nå skal jeg helt klart ikke gjøre det igjen. (et tips er å gå gjennom alt en gang til, trenger du virkelig alt du har med?)

P7140004

2. Ta med tilbehør som kan brukes til flere av antrekkene, så slipper du å ha med flere tonn med accessories. Det er rett og slett ikke nødvendig, uansett hvor du skal!

3. Mange av dere bruker sikkert en mellomstor veske eller en sekk når dere skal på flyet? Lurt! Selv skal jeg bruke en sekk, som jeg skal vise dere i et annet innlegg, for den er også lett å ha med seg på litt lengere utflukter. Og da slipper jeg å drasse på en stor veske.

4. Jeg pleier aldri å ha med noe særlig sminke på ferie. Jeg har jo også nå hatt vippeextensions, så mascara har også vært ute av bildet en stund. Dermed har jeg reist med kun basice ting og ting jeg vet jeg trenger. En foundation, til når du evt skal ut å spise på kvelden, solkrem, ansiktskrem, peeling, aftersun, ibux og deo. Kun det aller mest nødvendige, du trenger ikke mye mer enn det!

P7140010

5. Er det noe jeg er dårlig på er det å pakke alt inn i kofferten på en smart måte. På vei ned til reisemålet bretter jeg ting og legger det fint i kofferten. Men når jeg skal hjem, og etter gjerne å ha shoppet litt, pleier jeg å rulle plaggene sammen. På den måten får jeg plass til enda mer! PS. et annet tips er også å legge de tyngste tingene nederst, det gjør da at kofferten blir lettere å trille. Hvem har vell ikke slitt med å trille kofferten når tyngdepunktet var øverst? Den vil jo da bare tippe hele tiden..

Det var da mine beste tips, og jeg prøver å følge dem så godt jeg kan hver gang. Men jeg kan si en ting, jeg klarer alltid å enten ta med meg for mye eller for lite klær. Det er aldri akkurat nok! Haha, men sånn går det. Vi får se hvordan det blir denne gangen.

Ha en fin dag! Har du noen tips dere syntes jeg burde legge til?

 

Del

6 Kommentarer

 1. 14. juli 2015 / 10:56

  Supre pakketips! Jeg har faktisk også skrevet et innlegg om pakketips som kommer i morgen, men litt annerledes enn ditt da, hehe 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   14. juli 2015 / 13:58

   Haha, så morsomt! Vi bloggere tenker litt likt innimellom også ? gleder meg til å lese innlegget ditt ☺️

 2. 14. juli 2015 / 11:30

  Supre bra tips! 🙂 Er fort gjort å gå på en smell når det kommer til pakking, og måtte betale overlast! 🙂 Ha en super tirsdag videre 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   14. juli 2015 / 13:59

   Tusen takk! ? ja det er virkelig fort gjort.. Takk, håper du får en like bra tirsdag videre ?

 3. 14. juli 2015 / 13:19

  Så mange gode tips! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   14. juli 2015 / 13:59

   Tusen takk skal du ha ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *