My morning routine

Da var det en ny dag, og en ny dag kan lede til mye. Men er det noe som er viktig for meg, så er det det å få en god start på dagen for huden min. Ikke bare er denne morgen rutinen bra for huden, men det skaper også en rolig start på dagen, uten stress. Ideèlt!

Et produkt jeg har blitt veldig fan av i det siste er NaoBay Moisturizing peeling. Jeg bruker ikke denne hver eneste dag, men noen dager i uken. Det er for å bli kvitt urenheter og gjøre huden fin og myk. For føler jeg huden min er blitt litt for tørr tar jeg frem den, skrubber og skyller av og huden er så myk som aldri før. Så god er den!

P7150002

Facial Cleansing Mousse bruker jeg for å være sikker på at jeg har fått fjernet alle sminkerester fra dagen før. Jeg burde vell egentlig bli flinkere til å bruke denne om kvelden, men da har jeg som regel ikke lyst til annet enn å sove, så da forblir det med våtserviettene om kvelden.

Etter å ha blitt sikret at alle sminkerester er borte smører jeg ansiktet mitt med den fantastiske LANCÔME Hydra Zen. Dette er en så ufattelig god krem at jeg nesten har skrapet ut det som går an å skape ut av den boksen. Godt jeg kan handle på taxfreen til helgen! Da blir en til med meg hjem. Jo, også smører jeg ZUZKA Eye Zone Treatment Gel under øynene. Den er forfriskende å ta på, og du føler deg med en gang mer våken.

P7150001

Og så etter å ha spist en deilig frokost og drukket litt av den daglige smoothien, er det klart for å ta på foundation, og mascara. Og mer bruker jeg ikke for tiden. Jeg syntes det er så fint med naturlig sminke, og hva er vell mer naturlig enn å ikke bruke noe særlig? Jeg er veldig glad i foundationen fra MaxFactor FaceFinity. Det er både en primer, concealer og foundation i ett!! Dekker godt og gir en fin finish. Og vannfast mascara er fast vare hos meg gjennom våren og sommeren, thanks to; allergier.

Hvordan starter du morgenen din? Har du noen tips å komme med? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *