Something new to love

Nr. 1 – HER       Nr. 2 – HER        Nr. 3 – HER

Er det noe jeg virkelig har forelsket meg i denne sommeren, er det helt klart søte playsuits. Jeg har ikke så mange selv enda, men det har begynnt å øke. Jeg måtte desverre kvitte meg med en som var blitt for liten, men da er jo det bare enda en unnskyldning til å bestille seg en ny. Hehe! Jeg har falt helt for den i midten, den har også en nydelig rygg, klikk dere inn for å se selv, så skjønner dere hva jeg mener! ELSK!

Alle tre er fra SheIn, og jeg har lært meg å like den nettsiden mer og mer. Og heldigvis har jeg ikke brent meg på det med størrelser enda, ettersom jeg sjekker det ganske nøye FØR jeg bestiller. Jeg har to kjoler derifra, og begge satt perfekt, så nå gleder jeg meg til å bestille hjem en playsuit!

Har du handlet litt på SheIn før? Hva er dine erfaringer med det? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *