Giveaway – Stylestore.no

God kveld alle sammen!

Da var jeg godt plassert i sofaen med et deilig glass Pepsi Max i hånda. Rekemiddagen med familien er unnagjort og det er snart tid for å sette i gang en film. Vi planlegger å endelig se Insurgent, så kan si jeg gleder meg! Men først tenkte jeg å stikke innom dere og dele en giveaway.

P7170002

Denne gangen er giveawayen i samarbeid med StyleStore.no. De har flere kule solbriller i nettbutikken sin, og jeg har fått plukke ut tre stykker til dere, som dere nå kan få tilsendt. Jeg valgte derfor tre helt forskjellige type solbriller, også kan dere fortelle meg hvilke av de tre du helst vil vinne. Du kan velge sportsbrillene, som jeg selv syntes er kjempe kule (vil nesten ha de selv), pilotbriller, eller de røde klassiske brillene (som jeg også vil ha). Noe til enhver!

Høres ikke det greit ut?

P7170003

Det du må gjøre for å delta i giveawayen er:

1. Følge bloggen min på bloglovin og/eller instagram (HER og/eller HER)
2. Dele dette innlegget på facebook
3. Kommentere innlegget med din mailadresse og hvilke av brillene du ønsker å motta i posten.

Så er det bare å håpe på det beste. GOOD LUCK!

P7170004

Yes, da var alt klart for en rolig kveld hjemme i stua. Jeg har siste arbeidsdag før ferien i morgen, og jeg teller ned timene. Jeg er så klar til å komme meg bort og bare nyte livet. Andre ungdommer her i Tønsberg er på slottsfjell-festivalen as we speak, men hadde ikke kommet på tale om at jeg skulle orke det i tillegg til alle arbeidstimene. Så har ikke noe i mot en film hjemme med familien, langt der i fra!

Håper dere liker giveawayen og at flere av dere vil delta! Hvilke av brillene likte du best?

 

Del

2 Kommentarer

 1. Guro Margrethe skjold
  23. juli 2015 / 01:54

  Ønsker di sorte pilotsolbrillene.God sommer.Likt,delt og følger

  • Helene Lekven
   Forfatter
   23. juli 2015 / 09:49

   God sommer til deg og ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *