In my travel-on!

Nå er det ikke mange dagene til avreise, og pakkingen begynner å bli ganske klar, hvertfall i hodet mitt. Men i dag tenkte jeg å vise dere hva jeg liker å ha i håndbagasjen min på flyet. Mange av dere liker kanskje å ha med noe av det samme, mens andre like å ha med helt andre ting, noe som er helt greit. Vi er forskjellige og vi liker og føler oss «trygge» med forskjellige ting.

P7140003

Er det noe jeg alltid har med så er det en sånn liten pouch med små nødvendigheter. Som f.esk tyggis til letting og landing, håndkrem for å fukte hendene under flyturen, Carmex for å ikke ødelegge leppene med den tørre luften, og et lite speil, vet aldri om man trenger det eller ikke. Solbrillene har jeg også oppi denne pouchen. Greit med solbriller tilgjengelig når man reiser til varmere og mer solfylte land!

Jeg pleier også å ha ørepropper med meg, og selvfølgelig kameraet. Øreproppene fant jeg rett og slett ikke når jeg skulle ta bildene, og kameraet ble jo brukt til å ta selve bildene. Så dermed er ikke de med på bildene i denne omgang.

P7140004

Som blogger liker jeg jo godt og skrive og planlegge litt, og hva er vell bedre enn å få gjort litt av det på flyet? Dermed har jeg med meg planleggingsboken min og skriveboken, slik at jeg kan få gjort litt arbeid om jeg føler meg inspirert nok til det.  Og det skader jo ikke å ha med litt sjokolade med hjemmefra om man har det. Så slipper man å bruke enda mer penger på det på taxfreen.

P7140002

Lommeboken er jo alltids grei å ha med. Ellers får man ikke gjort så mye, eller kommet seg noe særlig langt. Jeg liker å ha med den lille key-pochen min fra MBMJ, der får jeg plass til både sedler, mynter og kort. Og ikke tar den store plassen i veska heller.

P7140006

Jeg skal i år, faktisk reise med sekk for første gang. Jeg har som regel pleid å bruke en veske slik at jeg også fikk plass til macen. Men det er noe jeg ikke gidder denne gangen. Jeg vil heller spare ryggen min for de skadene. Og siden macen akkurat ikke får plass i den fancye sekken min, så kommer den enten til å bli plassert i kofferten eller i håndbagasjen til pappa. Hehe, han har alltid en stor sekk eller trillekoffert, så får se hva det blir til. Ellers så er jo pass, og andre reisebevis også med i håndbagasjen, men det regnet jeg ikke med var nødvendig å vise frem.

Hva pleier du å ha i håndbagasjen? Noe av det samme som meg? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *