Mitt tips til å drikke mer vann!

Er det noe jeg er super dårlig på, så er det det å drikke nok vann. Jeg kjenner skjeldent etter om jeg er tørst, men når jeg gjør det tar jeg gjerne noe annet enn vann. Rett og slett fordi jeg ikke syntes vann smaker noe særlig godt. Det er noen ganger, spesielt om det er skikkelig varmt ute og jeg får et glass ISkaldt vann, så kan det være godt. Men ellers, nope, ikke helt min greie.

Nå har jeg derimot funnet en løsning på problemet. Nemlig ZERoh! Jeg kjøpte denne for noen uker siden for jeg hadde hørt så mye bra om den, og den skuffet ikke for å si det sånn. Jeg blandet littegran ut i vann og det ga en deilig og frisk smak av sitron og lime. Vannet gikk ned på null komma niks!

P6110021

Det som er så bra med ZERoh! er at det ikke er noen kalorier og ikke noe sukker i. Det vil jo da si at vannet ikke blir noe mer usunt selv om du tilsetter litt saft. Men da må du selvfølgelig velge riktig saft. Og som jeg sa kjøpte jeg den for noen uker siden, og flasken er allerede tom. Så jeg var langt i fra den eneste i huset som likte smaken denne ga vannet!

P6110043

Jeg gleder meg til å teste ut flere smaker i løpet av sommeren, og kanskje finne på noe morsomt med dem i løpet av sommeren. Hvor godt hadde det ikke vært å lage is av den?! Ahh, det hadde vært himmelsk i sommersola!

Har du smak noen av ZERoh! typene? Hvem liker du best? 

Del

1 Comment

  1. 20. juli 2015 / 18:25

    Jeg ELSKER ZerOh sin saft!! Min favoritt er den med blåbær og granateple, drikker den hver eneste dag 🙂 Anbefales å blande denne med sitron med litt farris, da smaker det omtrent som Sprite hvis du er glad i det, hihi! Og å lage is av den er suuupergodt 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *