A new day in paradise

P7200050

P7200040

Da var det en ny dag, og den har startet som den skal starte på hotell. Med en deeeeeilig frokost. Ahh, er noe spesielt med hotellfrokoster altså! Vi skal slappe av litt ved bassenget nå før det kanskje blir en tur opp på et fjell her i Funchal. På toppen er det også en botanisk hage, så det blir jo litt gøy å se og oppleve. Opp fjellet skal vi ta en taubane, så det blir garantert en fantastisk utsikt! Jeg har en mistanke om at det blir litt shopping også, mens vi først er midt inne i sentrum. En fin dag tror jeg det hvertfall blir!

Håper dere alle får en fin tirsdag! Har du noen spennende planer for dagen?

Del

2 Kommentarer

 1. 21. juli 2015 / 09:53

  Så deilig! Jeg er glad jeg reiser til Barcelona på torsdag for noen dager med sol igjen. Her hjemme regner vi jo helt vekk 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   21. juli 2015 / 09:55

   Huff, ja det skjønner jeg da! Gleder meg til å følge deg på tur ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *