Shopping i gamlebyen

I går brukte vi nesten hele dagen i Funchal. Vi gikk fra hotellet, gjennom sentrum, i smågater, i gamlebyen, ja alle plasser vi syntes var fint. Og der tok vi rett og slett livet med ro, nøt den avslappede stemningen som lå over hele byen. Det er så rart, men det virker som om alle tar livet mye mer med ro og nyter livet litt ekstra. Jeg føler alle virker så mye mer lykkelige her! Og visste dere at Funchal er den byen i verden med minst kriminalitet? den er nesten i null(!!). Det er imponerende.

P7210149

Hvertfall så var vi jo innom et par butikker mens vi var i sentrum, og da klarte jeg jo å finne et par ting. Jeg gikk egentlig ikke inn på butikken på utkikk etter nye solbriller, men det var hvertfall det jeg kom ut med. Jeg kjøpte meg mitt andre par med RayBan solbriller da jeg var i USA for drøye to år siden, men de er rett og slett blitt mamma sine med årene. Så siden hun har fått dem av meg, fikk jeg nå noen nye av henne. God deal syntes nå jeg! Jeg likte hvertfall de nye brillene godt, dere får også se de i outfitposten som kommer seinere i dag.

P7210148

Jeg fant meg faktisk også noen nye sandaler. De er sååå gode å gå på, og har veldig god demping på hælen, noe som er nødvendig for meg. Jeg har jo brukt mine Birkenstocks i hele to sommersesonger på jobb, og jeg har rett og slett slitt dem ut. Det er snart ikke mer sko igjen bak på hælen. Så da var det på tide med noen nye. Jeg er hvertafall klar til å dra rett på jobb samme dag jeg kommer hjem fra ferie! Skoene er faktisk portugisiske, så er ikke så mange av dem, men selvfølgelig, man ser jo at de likner på noen visse andre sko jeg har nevnt tidligere i dette innlegget.

Nei, nå er frokosten godt inntatt og vi blir hvert øyeblikk plukket opp i noen kule Jeep’s. For i dag er dagen hvor vi skal på off-road tur på den ene siden av øya, og jeg gleder meg som en liten unge. Solkremen er smurt på, vannflaskene er i bagen, kamera på skulderen og capsen på hodet, jeg er klar!

Ha en super fin dag i dag alle sammen! Og hva syntes du om de nye skoene og solbrillene? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *