Can’t complain!

P7220006

P7220007

P7220008Det beste jeg vet med å bo på hotell er sengene, noen rydder rommet hver dag og ikke minst frokosten. Hver dag begynner jeg å glede meg til frokosten vi skal ha morgenen etter. Det er så mye godt å velge mellom, de har alt fra grovbrød til loff, fra frukt til amerikanske pannekaker med sjokolade, kaker til frokostblandinger. Og på dette hotellet så må jeg også skryte på de at de har et ufattelig godt utvalg for allergikere. De har blant annet soya melk tilgjengelig for meg, og når vi spurte etter glutenfritt brød til søstra mi, kom de ikke bare med en brødskive, de kom med en skål med frokostblanding, to forskjellige brødtyper og to forskjellige kjekstyper. De har heller ikke kommet med det samme utvalget noen av dagene, det er alltid noe nytt å prøve av glutenfritt også! Ps. Søsteren min er ganske kresen, men hun har likt alt hun er blitt servert. De er flinke med glutenfrie produkter her på Madeira! Så er du på utkikk etter en super frokost som allergiker vet du hvor du skal dra! 🙂

Nå skal jeg avgårde å spise en deilig frokost, jippi!! 

Del

1 Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *