B for by the pool

P7240012

P7240013

P7240014

P7240020

P7240023

P7240018

P7240025

I dag er det den 5 dagen vi er her, tenk hvor fort tiden har gått. Jeg mener, vi har bare lørdag og søndag igjen, før vi reiser hjem på mandag/tirsdag. Huff, nei det vil jeg ikke tenke på en gang! I dag var faktisk vår første dag ved bassenget. Vi har vært aktive hele dagen, hver dag siden vi kom og har rett og slett ikke prioritert det å ligge ved bassenget. Det er jo sånn det er når vi reiser da, vi er ikke en familie som liker å ligge å late oss i sola hele dagen, vi vil virkelig oppleve det stedet vi har reist til.

Men vi klarte jo ikke akkurat å ligge så mange timene, allerede kl 14 (lokal tid) var vi forskynte, og gikk tilbake på rommene. Her har vi egentlig slappet av siden det, noe som har vært veldig deilig. Men når klokken begynner å nærme seg 16 (også lokal tid) så skal vi sette kursen inn mot gamlebyen. Der har vi allerede bestemt oss for en restaurant og jeg skal endelig få den etterlengtede sushien min!

Håper dere har hatt en fin dag så langt og at resten av den blir enda bedre! Ha en fin fredag alle sammen <3 

 

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   26. juli 2015 / 10:13

   Det var det og! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *