Café-tips i Funchal

P7210082

P7210087

café i Funchal

P7210086


Det beste med å gå inn i sidegater i slike gamle og fine byer, er å finne små og lokale cafeer. Når vi var inne i sentrum av Funchal tidligere i uken, ville vi sette oss ned for  å få i oss litt is og litt og drikke. Selv bestillte jeg egentlig kun en Sangria, men fikk en gratis is. Haha, sier ikke neitakk til det! Det her var første plassen jeg noen gang har kommet over Sangria på hvitvin og jeg var frelst ved første slurk. Ah, det var så himmelsk, og det førte jo til at den nesten ble slukt. Så kan si at latteren satt litt lettere etterpå, men gikk jo like fort over som det kom. Jeg har hvertfall funnet meg en favoritt drink, blir ikke siste gang denne uken, det kan jeg skrive under på. Isen var også hod da, hehhe! 

Har du smakt Sangria på hvitvin før? 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *