Dressed for dinner

P7240004

P7240026

Kjole – Kappahl (sponset)    Sko – H&M    Veske – Primark
Øredobber – BikBok    Leppestift – YSL

P7240016

P7240017

P7240028

P7240007

P7240016

P7240028

P7240015

Da var kvelden meldt sin ankomst, og vi har hatt nok en strålende dag her på Madeira. Som jeg sa i innlegget i formiddag så var planen å ta taubanen opp til en botanisk hage, og det var akkurat det vi gjorde. Og FY SØREN! Er ikke rart at den er kåret til en av de vakreste botaniske hagene i verden! Jeg knipsa så mange bilder at jeg brukte opp batteriet på kamera, så kan trygt si jeg har mye å vise dere. Kanskje jeg får dele det litt opp i flere innlegg. 

Etter vi hadde vært i den botaniske hagen i noen timer, satte vi kursen mot hotellet igjen. Oppe i fjellet er lufta mye mer tørr og varmen blir enda med uutholdelig, så alle var helt skutt da vi kom tilbake. Men etter en times avslapping på hotellrommet var alle klare for litt tid ved bassenget. Haha, er litt flaut å ha vært her i 6 dager og kun liggi ved bassanget 2 ganger, i går og i dag.. Jaja, blir nok soling i morra tror jeg! For det er litt som i Norge her, at ting er stengt/kortere åpent her på søndager, så hva er vell bedre enn å bruke tiden ved bassenget da? 

Nei, nå venter de andre på meg her. Vi er klare for den nest siste middagen og den skal nytes! ❤️

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   25. juli 2015 / 22:40

   Tusen takk skal du ha! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *