Mercado dos Levradores

P7210108

P7210106

P7210105

P7230007

P7210107

P7210109På tirsdag da vi hadde vår store gå-dag, gikk vi jo fra den ene siden av Funchal til den andre siden. På veien dit var vi innom et av Madeiras mest kjente markeder. Det var utrolig koselig med masse blomster og frukt til en billig penge, men du kunne også få tak i div suvenirer, fersk fisk og alkohol. Jeg vil absolutt anbefale om du skal til Madeira å gå innom her. En opplevelse verdt å få med seg!

Men nå er frokosten her inntatt, så jeg er stappmett nok en gang, og vi skal straks avgårde til gamlebyen igjen. Det er nemlig der en «cable car» som går opp til en botanisk hage. Jeg gleder meg til å komme opp, men grugleder meg til turen dit. Hehe, men det går nok fint.

Ha en fin lørdag alle sammen, så blogges vi seinere! 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *