Anbefaling – Santa Maria

I går var vi på en restaurant, som rett og slett ble vår beste matopplevelse her på øya. Jeg hadde vært fast bestemt på at jeg skulle ha sushi i løpet av oppholdet, og dette var den enest (og fineste) restauranten vi fant med både sushi og annen mat. Så vi tok sjansen, og jeg kan skrive under på at det angret ingen av oss på. Derfor tenkte jeg å skrive en anbefaling om restauranten, slik at de som har planer om å reise til Madeira kan finne frem hit.

P7210138

P7210137

Hvordan var servicen?
Servicen på Santa Maria var utrolig bra. Vi fikk god oppfølging underveis, og de skulle stadig passe på at vi var fornøyde. Mamma og Linn hadd en fylt kylling med risotto, og alt var toppet med ost. Ettersom Linn er småspist fra før av, ble hun fort mett av en så mektig rett. Da kom det faktisk noen servitører bort og lurte på om hun ikke likte det og heller ville ha noe annet. Ikke bare var de serviceinnstilte, men de viste at de brydde seg om kundene sine og det er noe man ikke ser så alt for ofte.

P7250219

P7250225

Hvordan var maten?
Maten var helt himmelsk! Jeg og pappa delte et brett med 36 sushibiter. Jeg var litt skeptisk på forhånd for jeg er litt kresen på noe av sushi, men dette er seriøst det beste jeg noen gang har spist. Det samme sa pappa og han har spist sushi så og si over hele verden.. Min favoritt ble den dere ser i midten av brettet. Det var en makirull med laks, ananas og en slags dressing, og hele makirullen var til slutt frityrstekt. Ahh, får vann i munn her jeg sitter og skriver om det!

Som sagt så hadde mamma og Linn en fylt kylling med champinjong risotto, toppet med smelta ost. De var ikke annet enn storfornøyde de heller. Og mette kan jeg si begge ble. Og siden vi hadde sett hva som var på dessert menyen, måtte vi sitte litt ekstra og vente til maten hadde synki, for desserten skulle vi ha. Det var nemlig Sjokolade mousse med karamelliserte et eller annet (tror det var nøttecrunch), og gjett om vi koste oss med det og. Hehe, maten er mektig, men verdt å vente litt og så bestille dessert. En opplevelse i seg selv.

P7250220

P7250223

Hvor ligger det?
Denne restauranten ligger i en gate i gamlebyen. Om du tar taxi til gamlebyen blir du mest sannsynlig sluppet av på et lite hjørne med mange restauranter. Den gaten du da skal se etter går parrallelt med den du kom kjørende på. Og er du på en gate med masse kunst på dørene, så vet du at du er kommet riktig, og om du er usikker på hvilken vei du skal gå, så spør. Alle restauranteierne er virkelig hjelpsomme her i området, men de vil så gjerne lure seg inn til de selv om!

Og vet dere hva? Dette var ikke bare en restaurant, i samme bygget var det også en bar og et hostell. Skulle jeg reist tilbake hit og ikke bruke en formue på hotell, hadde jeg valgt å bo her. Det var ordentlig kvalitet på alt ved dette bygget og folkene som jobbet der. Så det er et godt tips til et hostell på Madeira, også i gamlebyen og greier!

P7250227

P7250224

Var det dyrt? 
Dette var faktisk en av de billigste middagene vi har hatt, og som dere kanskje har skjønt, en av de beste! Vi fikk mye mat for pengene og alle var gode og mette etterpå. Og enda jeg, mamma og pappa hadde 2 glass hvitvin hver, ble ikke regninga så alt for dyr. Men på akkurat denne restauranten vil jeg anbefale dere å ikke tenke på prisen, men bare å nyte en fantastisk matopplevelse!

P7250226

Hadde det ikke vært for at vi fant denne restauranten den nest siste middagen vår her, så hadde vi nok spist her flere ganger. Jeg har nesten lyst til å dra tilbake i dag allerede, men i kveld har vi planer om å dra tilbake til den indiske restauranten vi var på for noen dager siden. (Skal skrive en anbefaling om dem også en annen gang.)

Nei nå vil jeg ut å nyte sola, siste dagen skal nytes til det fulle! Ha en fin og avslappende søndag. 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *