The last day

P7260102

P7260101

P7260096

P7260104

P7260099

P7260108

Det blei bare med det ene innlegget i går. Jeg valgte nemlig å gjøre det beste ut av dagen og nyte den fullt ut. Vi hadde jo ingen planer for dagen i det hele tatt, men før jeg visste ordet av det var vi på en båt, fullt utstyrt i en våtdrakt og snorkler, vi skulle ut til havs og svømme med delfiner! Gjett om det var vellykket! Mer bilder av det kommer seinere. Nå skal jeg ned å nyte den siste frokost her på Madeira, før vi setter kursen mot flyplassen kl 9 (lokal tid). Vi begynner hjemreisen allerede da, men like vell er vi ikke fremme før 11 tiden tirsdag formiddag. Det tar tid å reise noen ganger altså! Også må jeg kanskje snu i døra når jeg kommer hjem, for starter egentlig på jobb kl 11 på tirsdag.. Hehe, men det ordner seg!

Og selv om jeg reiser, så har jeg vært flink pike og forhåndsskrevet innlegg til dere. Jeg har hvertfall nok av ting å blogge om og vise dere fremover. Så selv om jeg er hjemme fra ferie, så kommer det nok flere innlegg fra ting jeg har opplevd her og antrekk.

Håper dere får en fin start på uken! Håper det er greit med innlegg fra madeira når jeg kommer hjem og? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *