Pestana Carlton on Madeira

Da var jeg snart vell hjemme og men jeg fant ut at jeg var nødt til å vise dere og skrive litt om hotellet vi bodde på. Jeg hadde helt greie forventninger før vi dro, ettersom det var et 5 stjerners hotell. Vi fant vell ut i løpet av uken at vi ville gitt den omtrent 4 stjerner. Alt ved hotellet var utrolig bra, var bare at vi forventet littegran mer av maten der. Frokosten var helt toppers (hvorfor kan du lese HER), men ellers var maten sånn midt på treet. Kunne vært litt bedre med tanke på de 5 stjernene!

P7200028PicMonkey Collage

Rommene på hotellet er veldig fine! Vi hadde to helt vanlige standardrom, og da fikk vi to store senger, sofa, bord, tv, jobbe-plass, stort bad med badekar og balkong. Jeg var veldig imponert over fargene og hvordan alt var komponert i rommet, for ja, tro meg, det har noe å si for hvordan ferien blir! Hotellrommet har noe å si det altså.. Så rommene her stod opp til standarden! Og jeg kan love dere, for jeg har fått en sniktitt, om at om man bestiller suite, så får man pengene verdt altså!

P7240053 the lobby

Første inntrykket er jo det viktigste av alt, og det starter jo gjerne med lobbyen. Og denne, som rommet, skuffet heller ikke. Med en gang man kommer inn blir man møtt av en som skal ta koffertene og plassere dem på rommene for oss, og et stort bord med mange friske blomster. Og ikke minst en gigantisk lysekrone foran resepsjonen (som jeg nå ser jeg glemte å ta bilde av.)! Helhets inntrykket du får når du kommer inn er veldig bra, og du skjønner fort at dette skal bli en fin ferie.

P7260001 activitives

På dette hotellet er det så mange kriker og kroker, og så mye å gjøre at jeg vet ikke en gang om jeg har sett alt selv enda. Det var flere ting jeg så for første gang, den siste dagen vi var på hotellet. Men for å nevne noe, så har de minigolfbane, to utendørsbasseng og et innendørs (alt i saltvann), tennisbane, frisør, spa- og trenings avdeling osv osv. Det er masse å finne på, det er helt klart! På hotellet er det også et divepoint, der hvor man kan melde seg på forskjellige dykkerkurs og båtturer. Det var der vi meldte oss på båtturen for å svømme med ville delfiner. Og det er jo helt klart once in a lifetime, så det anbefales på det sterkeste!

Alt i alt, vil jeg gi dette hollet 4-5 stjerner. Jeg er veldig fornøyd med alt uten om maten. Den ble i løpet av uken ganske så kjedelig, skulle likt å ha litt mer variasjon! Men alt det andre er det virkelig ikke noe å si noe på. Så om dere har planer om å reise til Madeira så kan jeg anbefale dette hotellet.

Kunne du tenkt deg å reise til Madeira? 

 

Del

2 Kommentarer

 1. Kathrine
  4. november 2015 / 19:18

  Hei Helene,

  Festlig at du i din alder valgte Madeira. Øya har jo i de senere år fått en litt lei «seniorstatus». Dette med maten er jo et problem. Bor man på hotell i utkanten av Funchal, er det best å gå inn til sentrum for å spise lunsj eller middag. Særlig gamlebyen er å anbefale. Sjekk på Trip Advisor. De holder oversikt. Å spise mer enn frokost på hotellet er sjelden vellykket, selv på Reids og Cliff…..skjønt Reids har denne gøyale high-thea hvis man skjønner opplegget og gidder betale..
  Hilsen Kathrine,
  med aner på Madeira fra 1926…!!

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. november 2015 / 19:27

   Hei Kathrine! Jeg har vært på Madeira allerede, også når dette innlegget ble publisert. Så har funnet ut av slikt i løpet av turen. 🙂 Dette innlegget ble faktisk publisert mens jeg var på vei hjem. Jeg har også selv skrevet et lite annbefalings innlegg etter oppholdet. Men tusen takk for tips uansett! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *