Something I brought home..

I går, etter jeg kom hjem fra flyplassen, var det nesten rett på jobb. Og det er der jeg er nå også, men som den flinke bloggeren jeg liker å tro jeg er, så har jeg forhåndsskrevet dette innlegget til dere. Jeg tenkte nemlig å vise dere det jeg klarte å nappe med meg på taxfree’ene på vei hjem fra Madeira. Ja, for ettersom vi tok 3 fly hjem var vi innom en del taxfree’s.

Lancôme Hydra Zen er en ansiktskrem jeg aldri kommer til å klare meg uten igjen. Jeg fikk den av pappa for en god stund siden, men fikk en annen da jeg gikk tom. Den nye var rett og slett ikke god nok for huden min, og jeg hadde lagt min elsk på denne fra Lancôme. Så da ble den lett med meg hjem.

O.P.I  neglelakk i fargen «I eat only lobster». Ble med hjem med en gang jeg så den. Skikkelig sommerlig og fin, og ikke minst får den den brune huden min (en kan jo håpe) til å se bra ut!

P7280066

Clarins Energizing Emulsion er noe jeg har fått et tips om via en annen blogger. Den skal vist være god for vonde og ømme muskler. Og jeg som pleier å ha en tung og dunkende følelse i beina etter en lang arbeidsdag, følte at dette passet meg perfekt. Dere skal få høre med om hva jeg syntes om den når jeg får testet den skikkelig.

Clarins HydraQuench Cream-Mask er noe jeg kjøpte som jeg egentlig ikke hadde bruk for. Den fulgte rett og slett med i pakken med den «fotkremen», for de solgte den ikke separat. Men prøve den skal jeg helt klart, kanskje jeg får en ny favoritt der og?

Jeg kjøpte også noen gaver på taxfree’n men det er vell ikke nødvendig å vise frem her? Jeg gleder meg hvertfall til å få testet ut de nye produktene mine og å legge min elsk på gamle favoritter igjen. Er litt gøy med skjønnhetsprodukter altså!

Håper dere får en fin onsdag! Og har du prøvd noen av produktene? 

 

Del

2 Kommentarer

 1. 30. juli 2015 / 13:56

  Jeg elsker tax-free da – det blir ALLTID med noe hjem derifra 😉

  • Helene Lekven
   Forfatter
   30. juli 2015 / 18:05

   Blir nok det her og (desverre) ^^

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *