Magic Colour!

PicMonkey Collage

P7310010// produktet er sponset

I går fikk jeg verdens kuleste leppestift i posten. Hele leppestiften er grønn, men når du tar den på så reagerer den med Ph verdien i leppene dine og fremhever da din naturlige leppefarge. Dette syntes jeg er utrolig bra, for da vet man også for sikkert at man kler fargen som kommer frem. Når jeg tok den på så får jeg en fin lyse rosa effekt i starten, før den blir ganske sterk rosa. Jeg rakk ikke å ta noe bilde av det ettersom jeg måtte på jobb i stad, men jeg må hvertfall si at den er perfekt til bruk nå i sommer!

På «etter bildet» lenger opp ser du en lys rosa farge på leppene, da hadde jeg kunn hatt leppestiften på i maks et halvt minutt. Så den reagerer veldig fort. Om du ønsker å prøve ut denne selv kan du finne den hos Lightsheep.no, eller direktelinken HER. Og den koster jo kun 59 kr!

Har du prøvd noe liknende før? Ble du fornøyd/kunne du tenke deg å prøve? 

Del

2 Kommentarer

 1. 4. august 2015 / 14:14

  Haha – kuleste leppestiften da. 🙂 Morsomt. Tror jeg må ha meg en sånn 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. august 2015 / 16:28

   Er gøy når den virkelig fremhever din ekte farge! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *