Outfits of July!

juli Outfits 2

juli Outfits 3

Juli har virkelig vært årets måned når det kommer til outfits altså! Jeg tror jeg aldri har noen gang vært i nærheten av å ha publisert så mange outfits tidligere. Men jeg skal prøve å opprettholde kvaliteten og mengden, dette kan jo gå to veier, men vi satser på at det ikke går alt for mye ned! Mitt favoritt antrekk lurer jeg nesten på om må være den kjolen jeg har på nederst til venstre, den er så fin og SÅ behagelig å ha på. Og ikke minst er den fra Kappahl, som jeg etterhvert skal ha en ny giveaway på! Så det er bare å følge med, for nå kommer snart høstmoten, og jeg kjenner jeg smågleder meg litt.

Men herlighet, tenk at det er August allerede. Tiden flyr virkelig! Snart er det vell snø på bakken og julen er rett rundt hjørnet. Nei, huff, først er høsten på sin vei. Det får være nok for nå! 🙂

Hvilket antrekk er din favoritt fra Juli? 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *