Autumn colors!

God kveld alle sammen. Ble litt seinere oppdatering på dere i kveld, men sånn går det når jeg har hatt sein vakt, må lag middag til meg og Mathias, må dusje og stelle meg før jeg såååå får tatt bilder til dere. Haha, er ikke bare bare, men har heldigvis god hjelp! I går da vi var i Sverige kjøpte jeg med meg denne blondetoppen og «trenchcoaten» fra Gina Tricot. Jeg hadde bestemt meg for å handle litt høstklær der ettersom jeg visste de hadde fått inn litt fint, og jammen meg var det mye fint og. Hadde lyst til å rive med meg sikkert halve butikken… Den er så mye finere og bedre enn den vi har her i Tønsberg!

Hva syntes dere om de høstlige innkjøpene mine? 

Del

6 Kommentarer

 1. marte
  3. august 2015 / 21:32

  Så fint, ønsker meg selve en trenchcoat til høsten ☺

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. august 2015 / 21:34

   Tusen takk! 😀 Da anbefaler jeg turen innom Gina hvertfall 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. august 2015 / 09:08

   Tusen takk søteste deg <3

 2. 4. august 2015 / 07:56

  Nydelig trench. Den må jeg ha ☺

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. august 2015 / 09:08

   Aw, tusen takk! ? Da vet du hvor du skal gå ☺️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *