Something new..

P8020012

God morgen og god mandag alle sammen! Herlighet, ukene og dagene går så alt for fort. Vi er i August, Mathias flytter til Trondheim allerede til helgen igjen, og dette er den aller siste fulle jobbeuken min i sommer. Snart er dagene tilbake til normalen, og vet dere hva? Jeg kjenner egentlig at jeg gleder meg litt. Etter å ha jobbet godt over 100% i Juli måneden, kjenner jeg at jeg er klar for å kun jobbe 2-3 dager i uken. Og ikke minst å komme igang med treningen igjen. For den har virkelig ikke blitt noen ting av da jeg har jobbet så mye!

Men nei, nå skravler jeg her. Jeg ville bare stikke innom og vise dere et par detalj bilder av det jeg kjøpte i Sverige i går. Åja, jeg har kanskje ikke sagt det? Haha, jeg var hvertfall der i går sammen med Mathias, Kasper og Jørgen. Og da fikk jeg med meg noen skatter hjem, i form av noen klesplagg og en tegnebok! Hehe, dere vet de fargeleggingsbøkene som er så populære? Jeg har endelig skaffet meg en selv og jeg gleder meg til å komme igang. Kan vise dere den litt mer etterhvert!

Nei nå, må jeg stelle meg og gjøre litt før jobben kaller. Håper alle får en strålende start på uken! 

 

Del

2 Kommentarer

  • Helene Lekven
   Forfatter
   3. august 2015 / 20:15

   Tusen takk! Lige måde søte deg ❤️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *