Kjærlighetskoppen <3

P8030025

P8030020

God morgen! Jeg håper dere hadde en fin start på uken i går. I dag regner det her i Tønsberg, og jeg kjenner det er litt kjipt når jeg har kort midt-vakt i dag. Men sånn er det! Jeg får hvertfall slappet av med en bok, tent litt stearinlys og virkelig kost meg etter jobb, kanskje jeg til og med unner meg et bad! Man trenger litt avslapnings tid alene innimellom.

Nå må jeg stelle i stand litt frokost før jeg er på jobb kl. 11, ble ikke å stå så tidlig opp i dag. Vi syntes det var så deilig å bare ligge å høre på regnet utenfor. Avslapning fra første stund, eller hva?

Hva er dine planer for denne høst-dagen?

 

Del

6 Kommentarer

 1. 4. august 2015 / 10:09

  Så utrolig søt! <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. august 2015 / 10:10

   Tusen takk, er veldig glad i den da jeg fikk den av kjæresten min ?❤️

  • Helene Lekven
   Forfatter
   4. august 2015 / 16:29

   Tusen takk 😀 Håper du får en fin dag og! 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. august 2015 / 16:11

   Ja, de er virkelig det! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *