Dreaming off…

a blazer in every color! 

Nr. 1 – HER     NR. 2 – HER     Nr. 3 – HER     Nr. 4 – HER     Nr. 5 – HER

Jeg digger egentlig blazere, men det er noe jeg har utrolig lite av. Dermed surfet jeg nok en gang litt rundt på nettet og fant noen fine jeg kunne tenke meg hos SheIn. Det var mange forskjellige varianter og ikke minst mange forskjellige farger, noe som passer meg fint. Jeg har lyst på en i hver eneste farge om jeg kunne vært så heldig. Men foreløpig så må jeg si jeg liker nummer 1. best! Det er i en utrolig fin gråfarge, også har den et fint snitt. Om du ønsker å se nærmere på noen av blazerne kan du finne de på linkene under bildet.

Hva syntes du om blazere? Noe du liker og kan tenke deg å ha mange av? 

//Innlegget i samarbeid med SheIn

Del

4 Kommentarer

 1. 5. august 2015 / 10:01

  Jeg elsker blazere, og jeg jobber jeg opp til en i hver farge. Haha! Kjøpte nettopp en i rustrødt fra Zara, og jeg får bare ikke nok av de:)

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. august 2015 / 16:11

   Ahh, jakka hørtes ut som en drøm! 😀 Haha, godt det ikke bare er meg som elsker blazere! 🙂

 2. 5. august 2015 / 10:40

  Så mange fine, elsker blazere! 😀

  • Helene Lekven
   Forfatter
   5. august 2015 / 16:11

   Ikke sant 🙂 LoveLove! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *