Happy wife, happy life!

Nå sitter jeg godt plassert i senga med iste på et fat ved siden av meg, og bildestanden rett forut. Det er fredag, det er helg og jeg har fri!! Ahh, det kunne ikke vært mer beleilig å ha fri nå, for jeg kjenner at de muskelkrampene jeg hadde i fjor (når jeg nesten fikk prolaps) begynner å komme tilbake igjen. Så nå er det avslapping i noen dager før jeg skal tilbake på trening på mandag.

P8070034

P8070033

Men det var vell egentlig ikke det jeg skulle skravle om akkurat nå.. Nå skulle jeg nemlig fortelle dere om en ny nettside som selger noen helt fantastisk nydelige toalettmapper. Jeg har vært så heldig å bli tilsendt denne pakken med tre forskjellige toalettmapper, og det passer meg veldig godt. Da jeg skal reise litt frem og tilbake til Trondheim de neste månedene er det greit å vite at jeg har et godt sett med toalettmapper som virkelig holder, og ikke minst som ser bra ut.

Jeg skal også innover til Oslo en tur nå om et par uker og må overnatte der. Så disse toalettmappene blir med på sin første spinn allerede da.

P8070039

Når jeg inngikk dette samarbeidet med HappyWifey.no ble jeg veldig glad når jeg fikk vite at jeg skulle få settet med alle tre størrelsene. De så så fine ut, men bilder gjør helt klart ikke opp for hvor fine de faktisk er i virkeligheten. De er i et veldig behagelig stoff, og man merker at dette virkelig er toalettmapper av kvalitet. Jeg har en følelse på at disse kommer fort til å bli det nye «store» innen toalettmapper. Jeg har nemlig selv to forskjellige toalettmapper av Lulus, men jeg må innrømme at jeg faktisk liker disse nye bedre. Lulu’s blir rett og slett bytta ut, og jeg har ikke noe problemer med å innrømme det. Et godt og fint produkt er verdt å bruke, hvertfall når jeg liker det så godt selv.

P8070038

P8070035

Og dere?! Sminkemappene er limited edition, så fort dere å bestille!! Hadde jeg ikke hatt dem allerede hadde jeg nok bestillt dem. For når de er så god kvalitet og så «stylish», så er 999 kr verdt å betale for alle tre! Ellers så er dette en ganske nyoppstarted nettside, og startet allerede i år. De har også flere forskjellige sminkeprodukter du kan kjøpe samtidig for å fylle opp sminkemappene. Ta dere en titt innom siden deres da vell, dere finner den HER.

PS! Om dere bestiller innen 15. August og bruker kodeordet HELENELEKVEN, får dere 10% rabatt. 

Hva syntes du om toalettmappene? Kunne du tenke deg slike du og?

// produktene er sponset

Del

2 Kommentarer

 1. 7. august 2015 / 19:25

  Så utrolig fine, skal sjekke ut nettsiden ;-)God helg <3

  • Helene Lekven
   Forfatter
   7. august 2015 / 19:44

   Så bra! Takk og ligemåde fina! ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *