It’s friday, bitches!

God morgen kjære trofaste lesere! Beklager for fraværet mitt i går, men familien min kom hjem igjen på natta, så satt og skravlet med mamma før jeg plutselig måtte avgårde på jobb. Og når jeg var hjemme fra jobb kl. 18 var jeg så sliten at jeg satt å grein på sofaen, hehe da er det mye å gjøre på jobb da! Sjeldent jeg blir så sliten.. MEN i dag er det fredag, det er siste arbeidsvakten min av “sommerjobbinga” og det er helg! Jeg skal nyte den fullt ut sammen med min kjære, siden han flytter til Trondheim til søndag.

Men først er det jobbing i noen få timer, før jeg må til byen å gjøre noen ærender. Jeg håper dere alle får en strålende dag i dag, så blogges vi seinere! 🙂

Del

2 Kommentarer

  1. 7. august 2015 / 11:57

    Ha en super dag søte deg! 😀

  2. 7. august 2015 / 12:05

    Uffda – da er man sliten altså, når man begynner å grine. Jeg hadde en sånn opplevelse for noen år siden da vi skulle levere et tilbud med jobben og satt siste NATT for å gjøre det ferdig. Et lite papirkutt og jeg satte igang og hyyylgrine. Haha 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *