Something special in the old town!

art2 P7210124art3 P7210123

I gamlebyen på Madeira, var nærmest alle dørene på bygningene dekket av forskjellige kunstverk. Det var utrolig morsomt å se og det viste noen ganger hva det var som skjulte seg bak dørene. Og i gamlebyen var det også et lite galleri hvor en kunstner hadde utstilling av bildene sine. Både jeg og pappa falt for mange av maleriene, og det er ikke tvil om at jeg skal skaffe meg et av dem en gang i løpet av livet. Kunstneren var for å si det slik, ikke redd for å bruke sterke farger, noe jeg likte.

Nei, nå skal jeg og Mathias snart avgårde på brygga for å spise der sammen. Vi må nyte finværet og en av de siste helgene hans her hjemme! Så da tar vi muligheten og spiser på brygga <3

Ha en fin lørdagskveld, så blogges vi i morgen! 

 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *