The last night together!

P8080025

P8080028

P8080030

P8080027

Det ble ikke til at vi spise ute på brygga i går som jeg nevnte til dere. Men vi bestilte med oss kinesisk hjem og nøt den i solveggen mens solen gikk ned. Det var så deilig og varmt at vi satt der lenge å skravlet. Vi nøt virkelig den siste kvelden sammen, og vi kunne ikke brukt den på en bedre måte! Og nå er han allerede avgårde på flyplassen, klar for å flytte til Trondheim. Herlighet så rart! Men nå får vi en ganske grei overgang ettersom han kommer hjem de to neste helgene pga triathlon og swimrun konkurranse. Men sååå blir det en stund til vi ser hverandre igjen, thank god for skype sier nå vi! 🙂

Nei, nå skal jeg skru på litt rolig musikk og sette meg til å lese. Det er en av de deiligste måtene å tilbringe en søndagskveld på, det er helt klart! Da får jeg hvartfall ladet ordentlig opp til en helt ny uke. Også er det jo meldt så bra vær denne uken, så tror at dette blir bra! 😀

Så med det håper jeg dere får en fin og behagelig søndagskveld! 

 

Del

2 Kommentarer

 1. 10. august 2015 / 11:24

  Så bra at det blir en myk overgang 🙂 Men alt går seg vanligvis til. 🙂

  Du har sikkert skrevet det et sted før, men hvor er det skjørtet fra?? 🙂

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. august 2015 / 19:28

   Jaja, så absolutt! 🙂 Men klager ikke på at vi har en myk overgang 😀

   Skjørtet er fra H&M, syntes jeg faktisk så det på salg for ikke så lenge siden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *