You always need accessories!

Nr. 1 – HER     Nr. 2 – HER     Nr. 3 – HER    Nr. 4 – HER    Nr. 5 – HER

Det er vell ikke bare jeg som elsker å ha mye tilbehør å velge mellom. Alt fra smykker, vesker og sko, jeg vil ha et stort utvalg av alt. Og da er det lurt å ikke handle alt for dyrt hver gang. Jeg prioriterer heller flere ting til en litt billigere penge, enn å kjøpe én dyr ting til flere tusen kroner. Det er kanskje av bedre kvalitet og det får en annen verdi for deg. Men jeg blir rett og slett fort lei, og vil da ikke bruke flere tusen kroner på noe jeg kommer til å bli lei av.. Derfor er det perfekt å handle slikt hos f.eks. H&M, Gina Tricot eller Shein.

Er du også glad i å ha en del tilbehør å velge mellom? 

//Innlegg i samarbeid med SheIn

Del

3 Kommentarer

 1. 9. august 2015 / 11:10

  Shein har alltid masse fint:) Jeg pleier å handle sesongplagg på litt biliigere steder, som shein og gina. Mens hvis det er baseplagg og tilbehør legger jeg litt mer i det, så har jeg det lenger!

 2. 10. august 2015 / 11:42

  Åj! De Valentino lookalikesene var jo kjempefine! Jeg får typisk ikke kommet meg inn på SheIn, fordi viruskontrollen min sperrer hele siden. 🙁

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. august 2015 / 19:29

   Ja, ikke sant, vurderer nesten å bestille dem! 😛 Kjedelig å ikke komme inn der da.. De har egentlig en del fint! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *