Fresh flowers for a new week!

_MG_5977

P8080007

_MG_5976

Endelig har jeg tatt meg tid og råd til å kjøpe meg noen fine roser til Omaggiovasen min. Jeg fikk jo vasen til bursdagen min i Juni, men har ikke brukt den før nå. Så kan si det var på tide! 🙂 Og hva er vell bedre enn å starte en mandag med noen nye og friske blomster på hylla i skapet (åpen løsning så klart)? Jo, det som er bedre er kombinasjonen av nye blomster og en tur på treningssenteret. Det er nemlig dit jeg er på vei så fort jeg har fått oppdatert dere. Skal bli virkelig godt å komme igang igjen!

Denne uken har jeg ikke lagt allverdens med planer enda, jeg tar meg en liten “ferie”uke, før jeg begynner å.. tjah, før jeg begynner den nye arbeidsjakten! Så er det noen av dere som vet om noen ledige stillinger i Trondheim, så skrik ut!

Ha en strålende start på uken alle fine! Hva skal du bruke den siste ferieuken på? Eller starter du på skolen allerede denne uken?

 

Del

6 Kommentarer

 1. 10. august 2015 / 09:52

  Nydelige blomster <3
  Her er det ferie frem til mandag, da er det tilbake i jobb igjen…

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. august 2015 / 10:05

   Tusen takk! 😀 Ahh, godt å hvertfall ha en uke igjen da! <3

 2. 10. august 2015 / 10:55

  Elsker blomster. Hadde helt hangup på roser en periode men er litt lei akkurat nå så nå går det I mye annet. Men roser er jo så fint oppi omaggiavasen da. Jeg har den I sort. Sølv er kjempefint men passer ikke helt inn hos oss. 🙁

  • Helene Lekven
   Forfatter
   10. august 2015 / 19:27

   Ah, ja man kan bli lei om det blir for mye! :/ Jeg stod faktisk mellom å velge den i svart eller i sølv, men det ble med den i sølv 😀

 3. 12. august 2015 / 13:53

  Så herlig med friske blomster ,og vasen er jo smashing da 🙂 Har den selv, men jeg har bare falske blomster oppi da, haha 🙂 Blir spennende med flytting og jobbjakt da! Kanskje jeg sier ifra om jeg kommer oppover til Trondheim så kan vi ta oss en lunch eller liten fotoshoot? 😉

  • Helene Lekven
   Forfatter
   13. august 2015 / 11:47

   Ja, liker den veldig godt selv, og er jo greit med falske blomster og. Har det på rommet også, så er ikke bare ekte vare her heller 😛 Det hadde vært super koselig, det må du absolutt gjøre! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *