Refreshing the category!

Sushi, vårruller og skravling. For en koselig ettermiddag jeg og Elise har hatt! Det var jo som sagt lenge siden vi hadde sett hverandre, så vi hadde nok av ting å ta igjen, og masse usnakket. Vi blir stadig enige om at vi må finne på noe oftere, men det er lettere sagt enn gjort når begge er så opptatte som vi er/har vært. Men nå tror jeg vi skal få litt mere muligheter fremover så det blir nok bra!

Nå tenker jeg å kanskje prøve på å få til litt sunn bakst, slik at dere kan få en oppskrift denne uken. Er en stund siden det var en oppskrift sist, men om du vil se litt tilbake på det så finner du kategorien HER. Jeg var veldig flink for noen måneder siden. Da la jeg ut omtrent én oppskrift i uken, og det virket som det falt i smak hos dere (hihi). Så tror jeg skal bli litt flinkere til akkurat det igjen nå! Eller hva syntes dere?

Har dere savna litt oppskrifter her på bloggen? Er vell alltids greit med litt sunn inspirasjon innimellom og? 🙂 

Del

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *