Tumblr o’clock!

2 3 4

Et lite knippe med inspirasjon er vell alltids greit om morningen, eller hva? Ah, i dag tillot jeg meg selv å sove til jeg våkna. Jeg pleier jo som regel å våkne rundt den tiden vekkerklokka mi pleier å ringe uansett. Men det var bare godt å sove og vite at jeg faktisk kunne sove lenge om jeg faktisk ville det. Men nå var det opp og hopp, for jeg må stelle meg før jeg får besøk av Elise i 12 tiden. Vi skal skravle, spise sushi, skravle, skravle, og nevnte jeg skravle? Hehe, er lenge siden vi har funnet på noe nå, så skal bli godt å få tatt igjen litt tapt!

Ahh, flere enn meg som begynner å bli litt klar for at høsten skal komme? Jeg hadde aldri trodd jeg skulle si det, men jeg gleder meg litt til inne-tiden, stearinlysene, kakao med krem og alt som hører høsten med. Jeg pleier å slite litt med høstdeperasjoner, men av en eller annen grunn så føler jeg at i år skal bli annerledes. Det får vi se når det kommer, men jeg kjenner jeg klør i fingra etter å kjøpe inn høstgarderoben hvertfall!

Nei nå må jeg stelle meg, vi blogges! Gleder du deg litt til høsten? Hva liker du best/minst med høsten? 

Del

4 Kommentarer

 1. 11. august 2015 / 11:32

  Så mye fin inspirasjon! Jeg gleder meg også sinnsykt mye til høsten, kjenner det kribler i magen når jeg ser på gamle bilder fra høsten i fjor, haha.

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. august 2015 / 11:46

   Haha, ja godt det ikke er bare meg da! ^^

 2. 11. august 2015 / 11:40

  Jeg kan sitte I timesvis på Pinterest jeg og bare drømme meg bort. Haha! #farlig…

  • Helene Lekven
   Forfatter
   11. august 2015 / 11:47

   Det er jo gøy å drømme seg bort da, og man trenger litt det innimellom! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *